Om

Om

 

Aureola er poetisk r&b, der med himmelråbende korklange og underjordiske hjerteslag fortæller om at elske og være til, og den svære kunst at gøre det på samme tid. Med personlige tekster båret af stærk vokal, inviteres man ind i historier fortalt med glimt i øjet, hvor der før var tårer. Rå og kampklar frasering går let over i skrøbelig hvisken, sårbart konfronterende, som en mavepuster efterfulgt af et kys på panden.

 

Bag Aureola står københavnske Josefine Alstrup-Mathiesen, som både skriver, producerer og synger musikken. Med sine kun 23 år har hun allerede brugt mere end halvdelen af sit liv på musik - både fortiden som korsanger, venskabet med den danske sangskat fra barnsben og tiden bosat i New York, levende på byens gemte og glemte jazzklubber, har formet hendes unikke lyd af det amerikanske storladne og det skandinavisk jordnære.

 

Aureolas første single-udspil “Love Me Any Way You Like” udkom foråret 2018 og er et blødt og sjælfuldt nummer. Singlen fangede opmærksomheden hos Uniradioen og Bands of Tomorrow, der på deres liste Ugens Uimodståelige beskrev Aureola med ordene

Med en formidabel vokal og inderlige tekster formår hun at frembringe stilsikker og moderne R&B i et unikt arrangement”.

Aureola (lat.) 'stråleglans, glorie, gylden rand', fem. af aureolus 'gylden', af aurum 'guld', stråleglorie, der i billedkunsten indrammer en hellig person.

© Copyright. All Rights Reserved.